براستی تا بحال درذهن خود دنیا را بدون خودرو تصور کرده اید؟ اگر پاسختان منفی است لطفاً برای چند لحظه هم که شده چنین دنیایی را در ذهنتان مجسم کنید، شاید شما عزیزان هم به این نتیجه برسید که درشرایط کنونی اهمیت خودرو و نقش انکارناپذیرآن در زندگی بشر، اگر بیشتر از مایه ی حیاتی بنام آب نباشد، کمتر هم نیست. متاسفانه سالهاست که در صنعت خودروسازی کشور، بستر لازم برای رقابت موجود نیست وصاحبان این صنعت بدلیل فقدان همین شرایط رقابتی ، خود را در موقعیتی کاملاً انحصاری تصور کرده وهمواره میکوشند تا ضمن کاهش دایره ی نظارت ودخالت دولت ، سیاستها وخصوصاً قیمت تمام شده محصولاتشان را هرآنگونه که خود میخواهند وبه سودشان است تنظیم کنند.
بدیهی است درچنین شرایطی که خودروسازان میدان را از وجود هرگونه رقیب خال می بینند، امر برآنان مشتبه شده وبا تصور خود در جایگاهی فراتر آز آنچه که هستند، نه به دولت پاسخگو باشند ونه به مردم . درهمین زمینه به اعتقاد کارشناسان فن از جمله گزینه های مؤثری که میتواند به برون رفت از شرایط موجود کمک کند وضمن کاهش قیمت خودرو، صاحبان این صنایع را نیز ترغیب به افزایش کیفیت محصولاتشان نماید، آزاد کردن واردات خودرو وبه حداقل رساندن تعرفه های گمرکی آن است که معلوم نیست به چه دلیل چنین مهمی تا بحال تحقق نیافته و موانع موجود بر سر راه آن چیست ؟! شما میدانید؟!...
اما سؤالی که این روزها ذهن همه مردم را به خود معطوف کرده این است : چرا با افزایش قیمت دلار که تنها بهانه خودروسازان برای افزایش محصولاتشان است، قیمت خودرو افزایش می یابد، اما با نزول آن هیچ تغییری در جهت کاهش رخ نمی دهد؟ تأسف بارتر اینکه حتی اخیراً دوقطب بزرگ صنعت خودروسازی کشور ( ایران خودرو و سایپا )رسماً اعلام کردند که مجبورند 10 الی 15 درصد قیمتهای خودرا افزایش دهند ودر یک برنامه زنده تلویزیونی که به شکل زنده از شبکه یک سیما پخش شد، دبیر انجمن خودروسازان به صراحت دلیل این افزایش مجدد قیمت را ، جبران ضررکرد مالی خود در یکسال اخیر عنوان کردند و به نوعی مدعی شدند که ما میخواهیم خسارات خود را از- جیب مردم- جبران کنیم. فقط خدا کنه سایرصنایع و مشاغل وحرف نخواهند به تأسی از خودروسازان، برای جبران مافاتشات سراغ جیب مردم بروند که درآن صورت معلوم نیست چه بر سر سفره خالی تر از جیب آنان خواهد آمد ؟!..
براستی مردم نجیب و رنج دیده ما که یک شبه ارزش پولشان به یک سوم کاهش یافت وقدرت خریدشان را نیزبه همین میزان از دست دادند ، ضررکرد خود را از چه کسی ویا چه نهادی می بایست مطالبه کنند؟
شما میدانید؟ من که نمیدانم،
لطفاً آنهایی که میدانند ومی باید، به مردم پاسخ دهند
که بی شک پاسخگویی به ملت، رکن اساسی نظام مبتنی بر مردم سالاری دینی است ولاغیر !...
خلاصه شده ی مقاله ای با همین نام در هفته نامه باخترکرمانشاه سه شنبه 12 آذر 92 شماره 1831
راستی وبلاگ شما رو با اجازه به 100 نفری معرفی کردم . امیدوارم بیان و مثل من از مطالبتون لذت ببرن
بسیار بسیار ممنون ومتشکر
امید که مطالبم در خور این همه لطف ومحبت شما باشند.
درود
من قبلا نظرم را در مورد این پست گفتم .
بسیار عالی است .
شجاعت شما در بیان چنین مشکلاتی ستودنی است .
رک و بی محابا تا آن جا که برایتان مقدور بوده این وادی بی درو پیکر را خوب در نوردیدید .
شاد باشید
در پناه اورمزد
باز هم ممنون وباز هم تشکر
در پناه حضر ت دوست همواره شاد و خرسند باشید